Serier som jag rekommenderar!

Hej!
Jag älskar verkligen serier så jag tänkte göra en lista på serier som jag rekommenderar.

The walking dead

Jag älskar twd nu kommer ju säsong 6 ut och en ny serie om serien typ ut också haha den heter fear the walking dead vilket jag är sjukt taggad på hahha räknar ner dagarna😂❤️

Teen Wolf

Teen wolf är också en sjukt bra serie som jag älskar, som ni kanske märker så gillar jag övernaturliga serier elr vad ska man säga jag gillar varulvar, vampyrer, zombies m.m.

The vampire diaries

The vampire diaries är också en bra serie där nästa säsong snart kmr ut. Dock har jag tröttnat lite på den då jag tycker den är lite överskattad typ. Men den är fortfarande en bra serie som jag följer!😂❤️

Pretty little liars

Pll är ju en serie som nästan alla ser på haha, jag tycker det är en bra serie som är spänande o så men jag tycker dock att dom dröjer ut på allt så himla mkt! Vrf göra typ 6 säsonger av att undra vem A är? Haha men men den är ju fortfarande bra o jag följer den o så men fattar ej d.

Gotham

Gotham verkar vara en bra serie som jag precis börjat se på har sett runt 3 avsnitt. D är en kriminalare som är spänande o så.

Prison break 

Är en serie som jag ska börja se den verkar vara väldigt bra. Tänkte ta med den i detta inlägg men kan återkomma lite senare om vad jag tycker om den!

Lost


Verkar också vara en bra serie som min bästa kompis Elin har tipsat om jag ska börja se den men kan ej hitta säsong 1 någon stans så om någon vet vad man kan hitta den så får ni gärna kommentera!

Gossip girl 

Är en väldigt bra serie som jag har sett klart jag vet att många ser/sett den redan men tänkte tipsa om den ändå! 


Hoppas ni gillade detta inlägg och kommentera om ni vill at jag ska göra ngt liknande fast i film väg också. Puss!

Ofelia
2015-08-09 @ 14:17:56
URL: http://www.ofelias.se

The walking dead är jättebra! Och vampire diaries å Pretty little liar. Övriga har jag inte sett så många utav. Har du sett Orange is the new black? Den är SÅ bra, rekommenderar att du tar och kollar på den faktiskt. Väldigt hypad är den också ;)

Svar: Den verkar väldigt bra tack för tipset:)
Johanna Norin

Josephine
2015-08-10 @ 14:58:02
URL: http://mizzjo.blogg.se

Bra tips! :) kollar redan på vampire diares, pll, har sett gossip girl :P vill definitivt se the walking dead om jag vågar haha. Har du förresten sett The originals? En egen serie om originalvampyrerna från TVD :D

Svar: Tack, jag har funderat på d ett tag den verkar sjukt bra tack för tipset!:)
Johanna Norin
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Johanna Norin

14 år från Göteborg <3

RSS 2.0